Värdar eller Glue Records

Om du vill använda namnservrar under din egen domän behöver du sätta värdar eller så kallade glue records.

1. Logga in på din kontrollpanel och klicka på Domän och webbplats och Domänhanteraren.

2. Klicka på Redigera vid den domän du vill lägga till värdar eller glue records på. Klicka sedan på fliken Skapa namnservrar.

3. Bestäm vilket subdomän din namnserver ska ha och fyll sedan i ip-adressen för namnservern under.

Klicka på Spara för att spara dina värdar eller glue records.