Windows 8 Mail

I den här guiden så förutsätter vi att du skapat ett e-postkonto i din kontrollpanel har du inte gjort detta måste du göra det först med hjälp av denna guide.

1.Klicka på E-post på Start-menyn.

2. Håll musen i det nedre högra hörnet av skärmen i någon sekund, flyttar pilen uppåt och klickar på Inställningar.

3. Klicka på Konton.

4. Klicka på Lägg till konto och välj Visa alla i Inställningar.

5. Klicka på Annat konto.

6. Välj IMAP.

7. Skriv din nya e-postadress och ditt lösenord för e-postadressen och klicka på Visa fler detaljer.

Som ett exempel har vi valt att koppla e-postadressen info@crystoneguider.se. Uppgifterna som du ska använda kan du hitta i din kontrollpanel under E-post och E-postkonton.

När du fyllt i uppgifterna så klickar du på Anslut.

8. Du har nu lagt till ditt e-postkonto i Windows Mail.

Other Articles