Avsluta domännamn

1. Logga in på din kontrollpanel hos oss på Crystone. Du kan komma åt kontrollpanelen om du klickar här.

2. Klicka på Mitt Konto i menyn i översta högra hörnet på din kontrollpanel.

3. Klicka på Abonnemang.

4. Välj fliken "Domäner".

5. Klicka på det röda krysset bredvid det domännamn du önskar avsluta.

6. Välj om du vill avsluta domännamnet omedelbart eller vid slutet av innevarande abonnemangsperiod.

7. Bekräfta att du vill ta bort domänen genom att klicka på Radera.

Ångrar du att du radera din domän så kontakta support@crystone.se så hjälper vi dig att återaktivera det.