Hur installerar jag en ny applikation?

Med ett par musklick installerar du något av de verktyg vi erbjuder som en del av tjänsten. Här kan du se hur du går till väga.

Logga in på kontrollpanelen hos oss, klicka sedan på sedan "Verktyg"->"OneClick installer".

Klicka nu på "Installera ny applikation".

Välj vilken webbplats du vill göra installationen på, Sedan väljer du den önskade applikationen, exempelvis Wordpress och klicka på installera.

Nu är det bara att slutföra den installationen för den applikation som du valde.