Skapa ett autosvar

Ett autosvar är som en telefonsvarare för din e-post. Varje gång någon skickar ett brev till dig får denne ett automatiskt svar med det meddelande du lagt in. Så fort du kommit hem igen eller är redo att ta hand om din e-post, kan du logga in i kontrollpanelen och slå av ditt automatiska svar.

1. Logga in på din kontrollpanel hos oss.

2. Välj "E-post" i den övre menyn och välj sedan "E-postkonton".

Börja med att välja din webbplats om den inte redan är förvald.

Klicka sedan in på redigera för det e-postkontot du vill aktivera det automatiska svaret för.

OBS: Om du har fler e-postalias till detta konto kommer även e-post till dessa alias att besvaras med ditt autosvar.

Klicka på fliken "Autosvar" och klicka sedan i knappen bredvid status "Aktiv". Ange därefter ett ärende och ett meddelande som du vill att ditt autosvar ska bestå av.

När du är klar, klicka på "Spara".  När du önskar avaktivera ditt autosvar, följ denna guide igen men klicka istället i knappen "Inaktiv" och därefter på "Spara".

Du har nu aktiverat/inaktiverat ditt autosvar!