Avsluta abonnemang

1. Logga in på din kontrollpanel hos oss på Crystone. Du kan komma åt kontrollpanelen om du klickar här.

2. Klicka på Administration i menyn i översta högra hörnet på din kontrollpanel.

3. Klicka på Abonnemang.

4. Klicka på Visa mina nedgraderingsalternativ på det paket du önskar nedgradera till.

5. Klicka på Nedgradera på det abonnemang du vill nedgradera till. Att nedgradera till Domänkonto är detsamma som att avsluta ditt konto.

6. Klicka på Nedgradera för att bekräfta ditt val.

Kom ihåg att samtliga tjänster som är kopplade till ditt webbhotell kommer sluta fungera inom 15-30 minuter efter nedgraderingen. Ångrar du din nedgraderingen så kontakta support@crystone.se så hjälper vi dig att återaktivera det.