Skapa ett alias

Att skapa ett Alias betyder att du kopplar två domäner till samma plats på servern. Om du till exempel har två domännamn som är snarlika så kan du koppla ihop de med ett alias så att sajten fungerar med båda domäner. I detta exempel så har vi valt att koppla flercrystoneguider.se till crystoneguider.se

1. Logga in på din kontrollpanel hos oss på Crystone. Du kan komma åt kontrollpanelen om du klickar här.

2. Klicka på Domän och Webbplats och Webbplatser.

3. Klicka på Lägg till.

4. Skriv in de domännamn du vill skapa ett alias för. Under Alias för: så väljer du den webbplats du vill koppla ditt alias till.

Klicka Lägg till webbplats för att spara.

Det kan ta upp till 3 timmar innan ditt alias är aktivt.