Skapa/redigera en databasanvändare

Logga in på din kontrollpanel hos oss på Crystone. Du kan komma åt kontrollpanelen om du klickar här.

1. Klicka på Databaser och MySQL i menyn på din kontrollpanel.

2. Klicka sedan på "Ändra/Visa".

3. Nu när du möts utav följande vy kan du klicka "Redigera" för att antingen byta lösenordet eller ändra rättigheter för din databasanvändare.

4. Här får du fylla i ditt nya lösenord samt välja vad databasanvändaren ska ha för rättigheter till databasen. (OBS, Lösenordet måste innehålla minst 1 storbokstav, 1 siffra och minst 8 tecken)