Hur skapar jag extra ftp-konton?

Logga in på din kontrollpanel, klicka sedan in på "Filer" och därefter "FTP".

Nu möts du av följande vy där du kan klicka på "lägga till" för att skapa ett nytt FTP-Konto.

Här inne fyller ni i användarnamnet och lösenordet. Samt väljer vilka/vilken mapp FTP-Kontot ska ha tillgång till genom att klicka på "root" där ni sedan får upp en mappstruktur.

OBS: Lösenordet ska innehålla minst en storbokstav, minst en siffra och minst 8 tecken.

Klicka till sist på "Lägg till" för att kontot skapas