Köp domännamn

Via Cystone kan du bland annat köpa domännamn inom följande domäntyper:

SE, NU, COM, NET, ORG, INFO, EU m.m.

En uppdaterad listan kan du se här!

Förutsatt att du har ett konto hos oss redan har ett konto hos oss så kan du köpa ett domännamn genom att logga in i kontrollpanelen, klicka sedan in dig under Domän och Webbplats > Köp Domännamn:

Ange därefter vilket namn du vill köpa. Om du endast är intresserad av att registrera domännamnet i en viss toppdomän kan du ange hela domännamnet inklusive domäntyp.

Klicka sedan på "Hitta" för att se om det är ledigt.

Baserat på din sökning visas nu om den eller de domäner du registrerat är lediga:

Om det domännamn du är intresserad av är ledigt klickar du på "Lägg till" till höger om domännamnet.

Din kundvagn visas nu. Här ser du vilka domännamn du lagt till. Om du önskar kan du lägga till fler domännamn och din kundvagn kommer att uppdateras med även detta val.

Här får du också välja om du vill betala direkt med kreditkort eller mot faktura. Oavsett val kommer den eller de domännamn du köpt inte att aktiveras förrän de är betalda för.

När du valt färdigt klickar du på "Köp" nere i det vänstra hörnet vid den röda rektangeln.