Skapa en MSSQL-databas

Logga in på din kontrollpanel hos oss på Crystone. Du kan komma åt kontrollpanelen om du klickar här.

1. Klicka på Databaser och MSSQL i menyn på din kontrollpanel.

2. Klicka på Lägg till databas.

3. Skriv in namnet på den databas du vill lägga till och det lösenord du vill använda. Ditt lösenord måste vara minst 8 tecken långt och vi rekommenderar att du använder gemener, versaler och minst en siffra när du skriver ditt lösenord.

4. Klicka på Spara för att lägga till din databas.