Skapa signatur i din Webmail

För att lägga till en signatur i webbmailen följ dessa instruktioner.

1. Först loggar du in på ditt e-postkonto på webmail01.crystone.se.
  2. Sen så går du till inställningar uppe till höger.
  3. Där väljer du identiteter.
  4. I den högra kolumnen så väljer du din e-postadress.
  5. I textrutan fyller du i din signatur så som du vill ha den. (om du vill ha bilder och länkar i din signatur så väljer du att spara den som HTML signatur)
  6. Nu är det bara att spara och börja maila.

Obs! Om du valt HTML signatur så måste du även skicka mejlet i HTML format. (Detta väljer du nere till höger när du skriver själva mejlet)