Anslut till SSH via Terminal för Mac

I den här guiden så förutsätter vi att du skapat ett SSH-konto i din kontrollpanel. Har du inte gjort detta måste du göra det först med hjälp av denna guide.

1. Starta Terminal och fyll ange ditt SSH-konto följ av @ssh.crystone.se och tryck Enter.

Som ett exempel har vi valt att ansluta via SSH-kontot 2002599_crystone med Terminal.

2. Skriv in ditt användarnamn efter login as, tryck Enter och ange sedan ditt lösenord till SSH-kontot och tryck Enter.