1. Logga in på din kontrollpanel och klicka på Domän och webbplats och Domänöverlåtelse.

2. Klicka på Beställ ny överlåtelse och välj sedan om du vill överlåta hela kontot och samtliga domäner på det kontot eller om du vill överlåta en eller fler domäner till ett annat konto på Crystone.

Klicka på Beställ överlåtelse när du fyllt i ditt val.

3. Kryssa i de domäner du önskar överlåta.

4. Fyll i de nuvarande ägarens och den nya ägarens uppgifter och ange det kundnummer du vill flytta domänen till. Klicka på Nästa för att komma vidare.

Kom ihåg att inget filer, databaser, e-post eller DNS-inställningar flyttas i med överlåtelsen utan detta måste man själv göra mellan konton. Kontakta support@crystone.se om du har frågor om flytt mellan konton.

5. En blankett är nu genererad för dig som du kan ladda ner. Skriv ut och signera blanketten och skanna sedan blanketten och ladda upp den i din kontrollpanel.

Är du privatperson som överlåter så är din personliga signatur giltig. Överlåter du från ett företag eller organisation så är firmatecknarens underskrift giltig.

6. Din överlåtelse behandlas inom 1-5 arbetsdagar. Du får ett mail till de e-postadress du har angett när överlåtelsen är genomförd.