Skapa vidarebefordring

Att skapa en vidarebefordring betyder att du vidarebefordrar en domän till en annan. Om du har en domän men vill att den går vidare till en annan domän så kan du skapa en vidarebefordring. I detta exempel så har vi valt att vidarebefordra flerlevonlineguider.se till levonlineguider.se

1. Logga in på din kontrollpanel hos oss på Crystone. Du kan komma åt kontrollpanelen om du klickar här.

2. Logga in på din kontrollpanel och klicka på Domän och webbplats och Webbplatser.

3. Klicka på Lägg till.

4. Skriv in de domännamn du vill skapa en vidarebefordring för. Under Typ av omdirigering: väljer du vilken typ av omdirigering du vill ha.

Under Mål-URL så väljer du den webbplats du vill vidarebefordring till.

Klicka Lägg till webbplats för att spara.

Det kan ta upp till 3 timmar innan din vidarebefordring är aktiv.